Save the Date: 31 augustus 2022

 

Yes! we kunnen weer door, met dank aan de steun van Pictoright. Zet woensdagavond 31 augustus in je agenda, want de inhoud van het programma is bekend.

We spreken uitgebreid met onze hoofdgast Wim van Sinderen ter gelegenheid van zijn aanstaande pensioen over zijn carrière als curator van Fotomuseum Den Haag en zijn laatste grote tentoonstelling Ouders die tot en met 13 november te zien is in het Fotomuseum. Ook gaan we in gesprek met een van de vele topfotografen uit deze tentoonstelling: Diana Blok. Als derde gast ontvangen we jong talent Noor Boiten. Via het speciale internationale talentenprogramma van BredaPhoto (ITP) werd zij geselecteerd uit honderden deelnemers voor het Breda Photo Festival van 8 september tot 23 oktober 2022. 

Het programma begint officieel om 19.30 uur, maar museumrestaurant Gember maakt het gezellig vooraf: speciaal voor jullie bieden zij een daghap met korting aan. Dus combineer je PictureThis avond met een bezoek aan de tentoonstelling(en) die tot 17 uur open zijn en schuif daarna gezellig bij ons aan voor een avondmaal en een borrel in het restaurant! Verderop vind je hierover meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

                     

                           

​​                       
                       © Charlotte van der Gaag    
      

​Daghap met korting in Gember
Geen tijd omdat je nog moet eten? Dat is bij deze officieel een smoesje!
Museumrestaurant Gember biedt voor het gemak een heerlijke daghap aan voor €17,- pp. Je kunt kiezen uit vlees of vegetarisch:

Nasi rames schotel vlees met nasi goreng | ajam katjang meteh | babi pangang | tahoe oyong en sambal goreng telor

 

of
Nasi rames schotel vegetarisch met nasi goreng | tahoe tempeh peteh | paksoi | tahoe oyong en sambal goreng telor

Je kunt vanaf 17.00 uur tot uiterlijk 18.45 uur aanschuiven.
PictureThis draait niet alleen om het luisteren naar interessante sprekers op een podium, maar ook om ontmoetingen met elkaar.
Het is een mooi moment voor verrassende gesprekken over een gezamenlijke liefde: fotografie en andere lens-based media. Of over het weer, dat mag natuurlijk ook :) Schroom niet om alleen te komen. Er is altijd wel iemand die het leuk vindt om kennis met je te maken. Wij sowieso.
 
Reserveren voor een tafeltje doe je bij Gember. Dat kan via de mail of via 070-3586891