top of page

HOE HET BEGON

Meer dan 10 jaar geleden is PictureThis ontstaan naar een idee van Jeffrey Groot. Hans Oostrum en Edouard van Arem sloten zich bij hem aan en de ideeën gingen borrelen. Ze zochten contact met Wim van Sinderen van het Fotomuseum voor samenwerking. Op 4 maart 2015 was de eerste aflevering van PictureThis Den Haag een feit. 

Sinds hun initiatief is de fotografie in Den Haag meer gaan leven, zijn vriendschappen gesloten, netwerken uitgebreid en hebben we met elkaar mooie avonden beleefd.

In december 2019 gaven Hans, Edouard en Jeffrey het stokje door. 

Kijk terug 2

HOE HET VERDER GING

Sinds 2020 hebben drie nieuwe bestuursleden het stokje overgenomen. Astrid Hulsmann, Karin van Til en Marlies Hofstede zorgden dat dit initiatief blijft voortbestaan. Sinds 2023 heeft Eliza Jordaan zich bij hen gevoegd. Astrid Hulsmann verlaat tot onze grote spijt het team van PictureThis. Haar baan als curator bij BredaPhoto vraagt veel tijd en energie. We hebben ontzettend genoten van de afgelopen jaren en willen haar heel erg bedanken voor haar scherpe blik, tomeloze inzet en enthousiasme.  

 

Het team organiseert veelzijdige programma’s met interessante sprekers waar mooi, interessant en verrassend werk de revue passeert. 

AVONDVULLENDE PROGRAMMA'S

Liefhebbers van fotografie, professionals of geïnteresseerden, kunnen iedere drie maanden genieten van een boeiende en inspirerende avond vol fotografietalent. Van grote namen tot opkomend talent. 

Ieder evenement gaat gepaard met een borrel, om nog eens na te praten of nieuwe contacten te leggen.

Als eerste het komende programma weten? Nieuwsgierig naar de volgende sprekers?

Volg ons op Facebook, Instagram of meld je aan voor onze nieuwsbrief


Tot snel!

bottom of page