HOE HET BEGON

Meer dan 10 jaar geleden is PictureThis ontstaan naar een idee van Jeffrey Groot. Hans Oostrum en Edouard van Arem sloten zich bij hem aan en de ideeën gingen borrelen. Ze zochten contact met Wim van Sinderen van het Fotomuseum voor samenwerking. Op 4 maart 2015 was de eerste aflevering van PictureThis Den Haag een feit. 

Zo'n 5 jaar later en 27 bijeenkomsten verder is de fotografie in Den Haag meer gaan leven, zijn vriendschappen gesloten, netwerken uitgebreid en hebben we met elkaar mooie avonden beleefd.

In december 2019 gaven Hans, Edouard en Jeffrey het stokje door. 

HOE HET VERDER GAAT

Drie nieuwe bestuursleden nemen graag het stokje over. Astrid Hulsmann, Karin van Til en Marlies Hofstede vinden het belangrijk dat dit initiatief blijft voort bestaan. Sinds 2020 zijn we achter de schermen al aan het plannen en organiseren.

 

Liefhebbers van PictureThis zullen opnieuw kunnen genieten van avondvullende programma’s volgens het vertrouwde format, maar met een nieuwe draai. Achter de schermen werken we aan de puzzel van een corona-proof programma. Begin 2021 hopen we onze eerste activiteiten te kunnen organiseren.

 

Volg ons alvast op sociale media en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.
Tot snel!

 

PICTURETHIS KIJKT TERUG

Foto: Henk Wildschut
Foto: Henk Wildschut

Foto: Jan Banning
Foto: Jan Banning

Foto: Inge van Mill
Foto: Inge van Mill

Foto: Henk Wildschut
Foto: Henk Wildschut

1/22