top of page

PTDH#16 | 24 JULI 2019


photo: Kevin Osepa

PROGRAMMA + Dyonna Benett (programmamaakster Caribbean Ties) + Jeroen Toirkens (fotograaf & gastconservator) + Kevin Osepa, fotograaf + Tarona Leonora, fotograaf

Woensdag 24 juli vond PictureThis #16 plaats in en in samenwerking met het Museon. Aanleiding was de tentoonstelling Caribbean Ties. Deze tentoonstelling presenteert, aan de hand van de laatste wetenschappelijke bevindingen, de grote impact van de oorspronkelijke Caribische bevolking op de wereldgeschiedenis en hiermee de wereld zoals we deze nu kennen. Caribbean Ties laat het rijke indiaanse erfgoed en de hedendaagse waarde hiervan zien. Twee jonge, talentvolle fotografen met Caribische roots: Kevin Osepa en Tarona Leonora kregen de opdracht aan een foto/multimedia project te werken voor deze tentoonstelling. Onder leiding van gastconservator en topfotograaf Jeroen Toirkens gingen zij aan de slag rondom de subthema's van de expositie; identiteit, diaspora, heimwee en erfgoed.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page