top of page

PTDH#3 | 20 JAN 2016


PROGRAMMA

+ Jos de Putter, journalist en regisseur

+ Maryse Ducheine, directeur communicatie gemeente Den Haag

+ Corb!no, fotograaf

Jos de Putter

Jos is journalist en regisseur van de, inmiddels historische documentaire ‘Het is een schone dag geweest’ uit 1993. Deze doumentaire kan tot een van de beste in de Nederlandse filmgeschiedenis wordt gerekend. De film heeft een hoofdrol in de succesvolle tentoonstelling 'Boeren. Avonturen op het land'. Maryse Ducheine

Maryse Ducheine is directeur Communicatie bij de gemeente Den Haag. Zij was verantwoordelijk voor de fotografentender van de gemeente. Een gesprek over de tender zelf, de selectiecriteria en de communicatie rondom de tender.

Corb!no Pseudoniem van Maarten Corbijn (1959). Hij is bekend om zijn portretfotografie voor onder meer reclamecampagnes, magazine-covers en albumhoezen. Naast fotograaf is hij filmmaker en schrijver.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page