Eerder bij PTDH

PTDH#14 | 14 NOVEMBER 2018


PROGRAMMA + Annabel Oosteweeghel, fotograaf + Esther de Boer, fotograaf + Folkert Koelewijn

Annabel Oosteweeghel | fotograaf

Annabel Oosteweeghel is al twintig jaar fotograaf. De laatste jaren is haar werk te zien in onder meer het NRC en het AD. In 2016 heeft ze een expositie gehad in Museum Hilversum met haar serie Old Love. Annabel heeft een zeer eigen en herkenbare stijl. Op dit moment krijgt haar langlopende project Insomnia veel aandacht. annabeloosteweeghel.nl

Esther de Boer | fotograaf

Esther de Boer is fulltime communicatieadviseur, maar ook fotograaf. In 2016 is zij afgestudeerd aan de Fotoacademie Amsterdam. In januari 2018 startte zij het project Hoog Lindoduin; een verhaal in beelden en woorden (opgetekend door Annemieke Jansen) over het markante flatgebouw op Scheveningen. De foto's en de verhalen zijn te zien in Muzee Scheveningen (tot en met 31 december 2018). Van het project is ook een boek verschenen. estherdeboer.info

Folkert Koelewijn | fotograaf

Folkert Koelewijn gebruikt voor zijn werk het pseudoniem Goed Folk. Hij won dit jaar de Holland Fotoprijs met zijn serie Paarse Krokodillen bestaan niet. De jury zei over Folkert en zijn foto's: De jury heeft voor dit verhaal gekozen om het originele onderwerp, de sterke en aandachtige fotografie en de uitgebreide uitvoering. Er is veel fantasie te zien in zowel het onderwerp als de foto's zelf en de serie is tegelijkertijd gevarieerd en samenhangend. goedfolk.nl

Overige edities

PictureThis

Haags platform
voor & door beeldmakers

Op de hoogte blijven? 
Schrijf je dan nu in en ontvang onze uitnodigingen direct in je mailbox.

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon